Našli smo zelo ugodne termine za rajski dopust na Male (Maldivi) v juniju in jesenskih mesecih (oktober, november, december)! Na Male (Maldivi) lahko iz nam bližnjega letališča v Benetkah poletite za samo 411 EUR in to kar z eno najbolje ocenjenih letalskih družb na svetu ta hip – Turkish Airways. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Če opravite rezervacijo še v hotelu, ki ga predstavljamo spodaj, pa bo cena celotnega aranžmaja (povratna letalska karta + 7 nočitev z zajtrkom) samo 1043 EUR oziroma le 522 EUR na osebo!

Benetke – Male (Maldivi) – Benetke

Maldivi iz Benetk; na sliki spodaj je primer za termin od 6. do 13. junija 2016 po ceni 411 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko ugodnih terminov v juniju in jesenskih mesecih (OKT/NOV/DEC). Še nekaj primerov ugodnih terminov:

15. junij – 29. junij 2016 – 411 EUR

5. oktober – 16. oktober 2016 – 411 EUR

12. november – 20. november 2016 – 411 EUR

10. december – 18. december 2015 – 411 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Maldivi - letalska junij in jesen

Namestitev in prevoz

Maldivi Hotel Ui Inn

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 999 times, 1 visits today)
0