Črna gora, kraj kjer se čas res ustavi. Prepustite se počasnemu ritmu in zabavi. Ljubitelji morja boste lahko uživali na čudovitih plažah Budve, Hrceg-Novi, Bar, ali pa Ulcinj. Tisti bolj aktivni pa se lahko odpravite v čudoviti narodni park Durmitor.

Ljubljana – Črna Gora – Ljubljana

Tja in nazaj lahko poletite za 126 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za  povratni let Ljubljana – Črna Gora – Ljubljana, v obdobju od 12. do 19. junija. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Crna Gora

Po ugodni ceni pa so na voljo tudi naslednji termini:

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v mestu Ulcinj, dvoposteljna soba v Residence Apartments za 7 nočitev že od 178 EUR za 2 osebi (cca 89 EUR na osebo)

Primer je spodaj na sliki:

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 30 dni bivanja na osnovi osebne izkaznice.

Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 891 times, 1 visits today)
0