Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov v grškem morju. Njegove peščene plaže, kristalno čisto morje in prijetna klima ga naredijo idealnega za sprehode, kolesarjenje in vodne športe.

Obiščite ta priljubljen grški otok saj vam je na voljo paket letalske karte in 7 nočitev z zajtrkom za samo 105 EUR, v primeru, da potujeta 2 osebi. V obdobju od 7. do 14. junija vam je na voljo povratna letalska karta iz Bologne za samo 49 EUR. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Bologna – Kos – Bologna

Za vas smo na otoku Kos našli ugodno namestitev v obdobju od 7. do 14. junija v  “Diamond Hotel Apartments“, kjer so vam na voljo nočitve za 2 za samo 111 EUR. Primer hotela si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 368 times, 1 visits today)
0