V jesenskih mesecih so vam na voljo ugodne cene povratnih letalskih kart v Vietnam (Ho Chi Minh) iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. V Vietnam lahko poletite za samo 471 EUR z najboljše ocenjeno letalsko družbo – Qatar Airways.

Zagreb – Vietnam – Zagreb

V jesenskih mesecih je na voljo veliko terminov po ugodni ceni (471 EUR). Tja boste leteli s trenutno najbolje ocenjeno letalsko družbo – Qatar Airways. Primer na sliki spodaj velja za termin od 5. oktobra do 19. oktobra 2016. V ceni letalske vozovnice imate poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

14. september – 28. september 2016 – 471 EUR

26. oktober – 9. november 2016 – 471 EUR

1.november – 16. november 2016 – 471 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Vietnam - letalska

Lonely Planet po Vietnamu

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Vietnamu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,03 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM

Slovenski državljani potrebujemo vizum za vstop v Vietnam. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 260 times, 1 visits today)
0