Raziskujte prečudoviti poletni Amsterdam. Povratno letalsko karto v mesecu juliju dobite že za 68 EUR iz nam bližnjih Benetk. Vožnja po kanalih, hiša Anne Frank, številni muzeji, zabave, mlini le streljaj iz mesta in številne druge zanimivosti čakajo, da jih odkrijete. Sledite informacijam v zapisu.

Benetke – Amsterdam – Benetke

Na voljo so številni termini v mesecu juliju in septembru – povratno letalsko karto v terminu od 4. do 7. julija (primer na sliki spodaj) pa dobite že za 68 EUR. V ceni je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo so tudi drugi ugodni termini, po malenkosti višji ceni. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

7. julij – 11. julij 2016 – 74 EUR

13. julij – 19. julij 2016 – 67 EUR

6. september – 13. september 2016 – 81 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Amsterdam - letalo

Namestitev in prevoz

Amsterdam - hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 382 times, 1 visits today)
0