Dubaj je mesto o katerem lahko govorimo samo v presežkih. Mesto je polno gradbenih presežkov, od najvišje zgradbe na svetu Burdž Kalifa pa vse do umetno ustvarjenih otokov v obliki palme. V Dubaj lahko v juniju odpotujete po zelo ugodni ceni 253 EUR, iz našega domačega letališča na Brniku. Potovali pa boste z eno najboljših letalskih družb na svetu Turkish Airlines.

Ljubljana – Dubaj – Ljubljana

Tja in nazaj lahko poletite za 253EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za  povratni let Ljubljana – Dubaj – Ljubljana, v obdobju od 12. do 19. junija. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Dubaj

Na voljo pa so tudi naslednji termini:

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v Dubaju – dvoposteljna soba v Comfort Inn Hotel Deira za 6 nočitev že od 179 EUR za 2 osebi (cca 90 EUR na osebo). Primer je spodaj na sliki:

dubaj

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 576 times, 1 visits today)
0