Našli smo fantastično destinacijo na Floridi v super poletnem terminu (6. julij – 20. julij 2016) za samo 447 EUR (povratna letalska karta iz Munchna). Gremo na Key West! Najjužnejša točka Floride, ki je po zračni liniji od Kube oddaljena le dobrih 140 km je znana po čudovitih plažah, koralnih grebenih in predvsem po izjemni lokaciji za potapljanje. Od tam se lahko z avtom odpravite tudi na sever in v raziskovanje preostalega dela ZDA. TOP CENA!

Munchen – Key West (Florida) – Munchen

Žal smo po tej ceni našli na voljo samo en termin in sicer od 6. do 20. julija 2016 (primer na sliki spodaj). Za povratno letalsko vozovnico iz Munchna na Key West boste odšteli samo 447 EUR, v ceni pa je vključen en kos ročne prtljage.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 625 times, 1 visits today)
0