Kochi je edinstvena mešanica kultur, ki je ne boste našli nikjer drugje v Indiji. Od dih jemajočih sončnih zahodov, do obal prepletenih z ribiškimi čolni. V bližini se nahaja tudi več nacionalnih parkov, ki ponujajo res veliko možnosti ogledov različnih vrst živali in trek izletov.

Dunaj – Kochi – Dunaj

Tja in nazaj lahko poletite za 356 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za povratni let Dunaj – Kochi – Dunaj v obdobju od 2. do 16. oktober.  V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Kochi

Na voljo pa je tudi naslednji termin:

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 339 times, 1 visits today)
0