Odlične cene povratnih letalskih kart za otok Borneo v Aziji. Tja in nazaj lahko poletite za samo 381 EUR. V ceni letalske karte je vključena tudi “check-in” prtljaga. Na voljo termini v oktobru in novembru 2016.

Milano – Borneo – Milano

Primer na sliki spodaj velja za termin od 26. oktobra do 8. novembra 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto odšteli vsega 381 EUR. V ceni je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo so termini v oktobru in novembru 2016. Še nekaj ugodnih terminov:

12. oktober  – 23. oktober 2016 – 381 EUR

2. november – 15. november 2016 – 381 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku.

Borneo letalska

Lonely Planet za Borneo

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Borneo od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 18,36 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Borneo - hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 956 times, 1 visits today)
0