Odlična ponudba v poletnih mesecih! Gremo na otok Skiatos (Grčija). Iz nam bližnjega letališča v Benetkah lahko tja poletite za samo 86 EUR (povratna letalska karta). Vključen je tudi en kos ročne prtljage. Če zraven letalske karte opravite še rezervacijo namestitve, ki jo spodaj navajamo, bo cena celotnega aranžmaja (letalo + 7 nočitev v hotelu) znašala 219 EUR na osebo (če bivata in potujeta dva skupaj).

Benetke – Skiatos – Benetke

Našli smo nekaj terminov za super ugodne povratne letalske karte na otok Skiatos. Tja in nazaj lahko poletite za samo 86 EUR iz letališča v Benetkah. Primer na sliki spodaj velja za termin od 26. avgusta do 2. septembra 2016 (86 EUR). V ceni je vključen en kos ročne prtljage. Po tej ceni so na voljo termini konec avgusta in v septembru. Ugodne cene povratnih kart so na voljo tudi konec junija, a po malenkost višji ceni (106 EUR). Nekaj primerov:

28. junij – 5. julij 2016 – 106 EUR

30. avgust – 7. september 2016 – 106 EUR

8. september – 14. september 2016 – 86 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Skiatos - letalska

Namestitev in prevoz

Zachos hotel Skiatos

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 903 times, 1 visits today)
0