Langkawi je tropski otok, ki leži ob obali Tajske v Andamanskem morju. Ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje, tisti bolj aktivni pa si lahko privoščite trek skozi pravo džunglo. Našli boste tudi 200 metrov visok slap, poleg tega pa na otoku pa domuje 238 vrst ptic in še dvakrat toliko vrst metujev, zato ne pozabite sabo vzeti fotoaparata!

Benetke – Langkawi – Benetke

Tja in nazaj lahko poletite za 383 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za kombinacijo kart Benetke – Kuala Lumpur – Benetke ( Etihad Airways ) in pa Kuala Lumpur – Langkawi – Kuala Lumpur ( Air Asia ) v obdobju od 7. do 21. junij. V ceni letalske vozovnice je na relaciji Benetke – Kuala Lumpur- Benetke je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Na relaciji Kuala Lumpur – Langkawi – Kuala Lumpur pa je v ceni samo en kos ročne prtljage.  Primer letalskih kart si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Kuala Lumpur
Langkawi

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v Kuala Lumpurju že od 10 EUR na noč na dva. Primer je spodaj na sliki:

Poiskali pa smo tudi super ugodno možnost namestitve na otoku Langkawi. Cena za dva že od 9 EUR na noč! Primer je spodaj na sliki:

langkawi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 356 times, 1 visits today)
0