Gremo v Jakarto (Indonezija) kar iz Benetk in to za samo 360 EUR. Na voljo so termini v juniju 2016. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

V Jakarto iz Benetk za le 360 EUR:

Primer na sliki spodaj velja za termin od 15. junija do 27. junija 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto odšteli vsega 360 EUR in to kar iz bližnjih Benetk. Zares NORO UGODNA ponudba. V ceni je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Še nekaj drugih ugodnih terminov:

2. junij – 21. junij 2016 – 360 EUR

18. junij – 27. junij 2016 – 374 EUR

Na voljo so termini v juniju 2016; v kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku.

V Jakarto za 360 EUR

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu kot za letalske karte. V Triniti Hotel 3* boste za 11 nočitev odšteli samo 171 EUR za 2 osebi (cca 86 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). Več informacij o namestitvi dobite TUKAJ.

Iz Benetk v Jakarto za le 360 EUR - namestitev

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 301 times, 1 visits today)
0