Življenjska priložnost – le redko se zgodi, da si lahko tako čudovito potovanje sestavite z leti po takšni ceni. Štiri TOP svetovne destinacije so vam v kombinaciji letalskih kart na voljo za samo 444 EUR. NORA CENA!

Štiri destinacije v enem potovanju

S kombinacijo letalskih kart si lahko v treh tednih ogledate ene najbolj atraktivnih destinacij na svetu. Spodaj prilagamo vse povezave kako za samo 444 EUR na sanjsko popotovanje. Nekatere letalske karte bodo kombinirane, nekatere pa kupite samo enosmerno. Za rezervacijo si pomagajte s spodnjo časovnico poteka potovanja:

Datum potovanja: od 7. junija do 28. junija 2016.

Potek potovanja:
Milan – Muskat (Oman)  7. junij (slika 1)
Muskat – Singapur 14. junij (slika 1)
Singapur – Jakarta (Indonezija)  16. junij (slika 2)
Jakarta – Kuala Lumpur (Malezija) 24. junij (slika 1)
Kuala Lumpur – Milan 28. junij (slika 3)

Slika 1:

4 v 1 destinacije

Slika 2:

Singapur - Jakarta - 39 EUR

Slika 3:

Jakarta - Kuala Lumpur 33 EUR

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUMI

Informacije o vizumih dobite na povezavah spodaj:

Oman
Indonezija
Malezija
Singapur

(Visited 281 times, 1 visits today)
2