Gremo na Sejšele! Tvori jih 115 otočkov v Indijskem ocenu, znanih po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Tja in nazaj iz letališča v Ljubljani za samo 459 EUR. Na voljo je ogromno terminov, v ceni letalske vozovnice pa je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Sejšeli so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate obiskati enkrat v življenju.

Ljubljana – Sejšeli – Ljubljana

Primer na sliki spodaj velja za termin od 27. decembra 2016 do 9. januarja 2017 (459 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Na voljo je veliko terminov v jesenskih mesecih. Še nekaj ugodnih primerov terminov:

6. november – 19. november 2016 – 459 EUR

2. december – 12. december 2016 – 459 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Sejšeli iz Ljubljane

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden za letalske karte. Za 12 nočitev v dvoposteljni sobi  v namestitvi
Villa Bethlehem boste odšteli samo 720 EUR za dve osebi (360 EUR na osebo
, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 714 times, 1 visits today)
0