Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Gremo v Zanzibar! Letalsko karto za tja in nazaj dobite že za samo 424 EUR in to s trenutno najbolje ocenjeno letalsko družbo. Z vključenimi 8 nočitvami v dvoposteljni sobi in zajtrkom v dobro ocenjeni namestitvi pa samo 496 EUR na osebo (če bivata dva skupaj).

Milano – Zanzibar – Milano

Tja in nazaj lahko poletite za 424 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 15. novembra do 25. novembra 2016 (424 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Na voljo so o termini od oktobra do decembra. Še nekaj predlogov:

11. oktober – 19. oktober 2016 – 424 EUR

8. november – 17. november 2016 – 424 EUR

3. december – 9. december 2016 – 427 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Zanzibar - iz Milana - jesen 2016

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 16. do 24. novembra 2016. V dobro ocenjeni namestitvi Malindi Guest House boste za 8 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 141 EUR za dve osebi (približno 72 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Zanzibar - iz Milana - jenes 2016 - hotel
Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 847 times, 1 visits today)
0