Na voljo so zelo ugodne cene povratnih letalskih kart iz Trsta v Rim! Prestolnico Italije lahko obiščete za samo 100 EUR. Daljši termini pa so na voljo še ugodneje – tudi za 80 EUR (povratna). Sledite informacijam v zapisu.

Trst – Rim – Trst

Tja in nazaj lahko v maju in juniju poletite za samo 100 EUR iz nam bližnjega letališča v Trstu. Na sliki spodaj primer od 4. junija do 8. junija 2016 (100 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Na voljo so o termini od oktobra do decembra. Še nekaj ugodnih terminov v maju in juniju:

21. maj – 25. maj 2016 – 89 EUR

11. junij – 16. junij 2016 – 100 EUR

25. junij – 30. junij 2016 – 100 EUR

V juliju in septembru pa so na voljo še ugodnejši termini povratnih letalskih kart, a za nekoliko daljše obdobje potovanja:

2. julij – 10. julij 2016 – 80 EUR

3. september – 11. september – 82 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Rim - letalske

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 4. do 8. junija 2016. V dobro ocenjeni namestitvi Aladino Inn boste za 4 nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 126 EUR za dve osebi (63EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Rim - hotel
Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trstu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 642 times, 1 visits today)
0