Obiščite Nairobi (Kenija). Poleg ogleda mesta vam Nairobi nudi tudi odlično izhodišče za raziskovanje ostalih delov Kenije in puščave. Zagotovo odlična destinacija za ljubitelje narave, trekkinga in safarija.

Benetke – Nairobi (Kenija) – Benetke

Na voljo je veliko terminov za popotovanje v Nairobi – vse od septembra 2016 pa do marca 2017. Za primer spodaj smo vzeli termin med krompirjevimi počitnicami in sicer od 29. oktobra do 12. novembra 2016. Za povratno letalsko karto v Kenijo z British Airways boste v tem času odšteli samo 362 EUR iz Benetk. Sicer vam bo med rezultati našlo tudi ugodnejše vozovnice, a je v teh primerih potrebno pri prestopanju zamenjati letališče, kar pa na koncu časovno in stroškovno ni najbolj optimalna izbira.

Še nekaj primerov terminov, ki smo jih izbrskali po podobnih cenah:

16. september – 30. september 2016 – 357 EUR

15. oktober – 29. oktober 2016 – 357 EUR

6. november – 20. november 2016 – 357 EUR

4. december – 28. december 2016 – 357 EUR

V ceni letalske vozovnice imate vštet en kos ročne prtljage. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Kenija - Nairobi jesen - zima

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom je vizum potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo.

Septembra 2015 je Kenija uvedla t.i. elektronski vizum (e-vizum). Več informacij kje in kako ga pridobite dobite TUKAJ.

(Visited 198 times, 1 visits today)
0