Japonska ali drugače dežela vzhajajočega sonca, kjer se prepleta zgodovina in visoka tehnologija. Lahko doživite nori utrip velikih mest, ali pa se umaknete  v mir bambusovih gozdov. Gurman ali ne, zagotovo boste uživali v pristni Japonski hrani. Ste vedeli, da je Japonska sestavljena iz 6,800 otokov? Sedaj lahko to preverite po super ugodi ceni.

Milano – Japonska ( Tokyo ) – Milano

Tja in nazaj lahko poletite za 394 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za direktni povratni let Milano – Tokyo – Milano, v obdobju od 5. do 19. junija. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ. 

Japonska

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 194 times, 1 visits today)
0