Gremo na Irsko – zeleni otok, znan po bujnih zelenih travnikih in pašnikih, medtem ko obalo zaznamujejo številni klifi, ki ponujajo čudovite razglede. Ste ljubitelj dobrega piva? Potem je obisk Irske kot nalašč za vas, saj je tu dom ene najbolj znanih pivovarn na svetu Guinness, ki se nahaja v Dublinu, seveda pa si  jo lahko tudi ogledate.

 

Gremo na Irsko – primer letalske vozovnice: TREVISO – DUBLIN – TREVISO

Na Irsko lahko v juniju odpotujete že za 56€ z nam bližnjega letališča v Trevisu. Cena velja za povratno letalsko karto Treviso – Dublin – Treviso, v obdobju od 1. do 15. junija. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trevisu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 824 times, 1 visits today)
0