Na voljo so zelo ugodne cene povratnih letalskih kart na zahodni del ZDA – v Los Angeles. Tja in nazaj lahko v juniju iz Dunaja poletite že za 411 EUR! Na voljo so tudi povratki v juliju.

Dunaj – Los Angeles – Dunaj

Primer na sliki spodaj velja za termin od 27. junija do 14. julija 2016. Za povratno letalsko karto v tem terminu boste odšteli samo 411 EUR. Na voljo so termini v juniju, možni pa so tudi povratki v juliju. V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage.

Še nekaj drugih ugodnih terminov:

17. junij – 29. junij 2016 – 401 EUR

17. junij – 4. julij 2016 – 400 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Los Angeles - iz Dunaja junij 2016

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 213 times, 1 visits today)
0