Super priložnost za nakup povratne letalske karte v Čile iz nam bližnjega letališča v Trstu. Na izbiro je veliko terminov v maju in juniju 2016. V ceni vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Trst – Čile – Trst

V terminu od 20. do 29. maja 2016 lahko v Čile poletite za samo 377 EUR (primer na sliki spodaj).  Na voljo je veliko terminov v mesecu maju in juniju. V ceni letalske karte je poleg ročne prtljage vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Še nekaj ugodnih datumov:

28. maj – 18. junij 2016 – 377 EUR

8. junij – 26. junij 2016 – 377 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Čile iz Trsta

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah ali Trstu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas trajanja potovanja po Čilu. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 518 times, 1 visits today)
0