Ponuja se vam odlična priložnost, da letošnji božič in novo leto preživite nekje na toplem – kar na Havajih! Povratno letalsko karto iz Budimpešte na Havaje lahko dobite že za 687 EUR z letalsko družbo British Airways.

Novo leto na Havajih – primer karte:

Tja in nazaj lahko iz Budimpešte poletite za samo 687 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 20. decembra in povratkom 8. januarja 2017 (687 EUR). Na voljo je veliko ugodnih terminov od oktobra 2016 do marca 2017. Še nekaj ugodnih primerov:

16. oktober – 6. november 2016 – 687 EUR

7. november – 23. november 2016 – 687 EUR

5. december – 21. december 2016 – 687 EUR

12. januar – 29. januar 2017 – 687 EUR

8. februar – 26. februar 2017 – 687 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Novo leto na Havajih - letalska

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 459 times, 1 visits today)
0