Gremo na Sejšele! Tvori jih 115 otočkov v Indijskem oceanu, znanih po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Tja in nazaj iz letališča v Dunaju za samo 392 EUR. Na voljo so termini v juniju 2016. V ceni letalske vozovnice je poleg ročne vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Sejšeli so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate obiskati enkrat v življenju.

Primer letalske karte za Sejšele iz Dunaja

Primer na sliki spodaj velja za termin od 3. do 14. junija 2016 (392 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Na voljo so termini v juniju. Še en primer:

17. junij – 28. junij 2016 – 433 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Gremo na Sejšele v juniju - letalske

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden za letalske karte. Za 9 nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v odlično ocenjenem hotelu Albizia Lodge Green Estate boste odšteli samo 602 EUR za dve osebi (301 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Gremo na Sejšele v juniju
Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 324 times, 1 visits today)
0