Preživite jesen/zimo na Tajskem – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Zagre z najbolje ocenjeno letalsko družbo vam je v terminih med oktobrom 2016 in marcem 2017 na voljo že za 479 EUR iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. 9 nočitev pa vam je v zelo dobro ocenjenem hotelu na voljo že za 63 EUR za dve osebi (cca 32 EUR na osebo). *Skupaj je cena aranžmaja za dve osebi torej 1.021 EUR oziroma cca 511 EUR na osebo. Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

Zagreb – Phuket – Zagreb

Na voljo je super ugodna ponudba za Phuket! Povratno letalsko vozovnico iz Zagreba dobite že za 479 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 9. do 19. oktobra 2016). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Na voljo je ogromno terminov od oktobra 2016 do marca 2017. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

3. oktober – 13. oktober 2016 – 479 EUR

20. november – 30. november 2016 – 479 EUR

22. januar – 1. februar 2017 – 479 EUR

6. februar – 16. februar 2017 – 479 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Lonely Planet – Tajska

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Tajski od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 20,97 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden za letalske karte. Za 9 nočitev v dvoposteljni sobi odlično ocenjenega hotela Phuket Noble House Patong Beach boste odšteli samo 63 EUR za dve osebi (slabih 32 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Phuket iz Zagreba akcija jesen - hotel
Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.

(Visited 725 times, 1 visits today)
0