WoooooW! Gremo v Jakarto (Indonezija) kar iz Zagreba in to z najboljšo letalsko družbo na svetu za samo 401 EUR. Na voljo ogromno terminov od oktobra 2016 do marca 2017.

Primer povratne let. karte za Jakarto za 401 EUR

Lonely Planet za Indonezijo

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Indoneziji od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 23,66 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

 Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 234 times, 1 visits today)
0