Kitajska (Hong Kong) vam je z informacijami v tem zapisu na voljo sila ugodno – tja in nazaj lahko poletite za samo 396 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Na voljo so termini v maju in juniju 2016.

Benetke – Hong Kong – Benetke

Našli smo super ugodne termine za popotovanje na Kitajsko (Hong Kong). Tja in nazaj lahko iz letališča v Benetkah poletite za vsega 396 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 4. junija do 21. junija 2016 (396 EUR). Na voljo so termini v maju in juniju 2016. Še nekaj primerov:

18. maj – 31. maj 2016 – 396 EUR

20. junij – 26. junij 2016 – 382 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Hong Kong maj - junij 2016 iz Benetk

Lonely Planet za Hong Kong

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Hong Kong od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,74 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo

Slovenskim državljanom je vizum  potreben. Izjema je med drugimi tudi Hong Kong, a vam svetujemo, da si več preberete TUKAJ.

(Visited 148 times, 1 visits today)
0