Začnite poletje na otoku Krf! Za povratno letalsko karto iz Budimpešte z odhodom 2. in povratkom 9. junija 2016 boste odšteli samo 67 EUR! Z vključenimi 7 nočitvami in zajtrkom pa samo 117 EUR na osebo (če v sobi bivata dva skupaj). V ceni letalske karte je vključen en kos ročne prtljage.

Budimpešta – Krf – Budimpešta

Za povratno letalsko karto od 2. junija do 9. junija boste odšteli samo 67 EUR (primer na sliki spodaj). Odhod in povratek je v Budimpešti. V ceni letalske karte je vštet en kos ročne prtljage.

Na voljo je tudi termin od 19. maja do 26. maja za samo 68 EUR (Ryanair).

Krf maj-jun

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v terminu od 2. do 9. junija 2016. V Olympion Village Studios & Apartments boste za 7 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 99 EUR za dve osebi (cca 50 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Krf - hotel - namestitev - maj - jun - 2016

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 624 times, 1 visits today)
0