Gremo v na Tajsko (Bangkok)! Na voljo ogromno ugodnih terminov v maju in juniju. Tja lahko poletite za samo 326 EUR in to kar z eno najboljših letalskih družb – Etihad Airways. Sledite informacijam v zapisu.

Primer kako ugodno na Tajsko iz Benetk:

Tja in nazaj iz Benetk z vključeno ročno prtljago in enim kosom “check-in” prtljage za samo 389 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 14. maja do 28. maja 2016 (326 EUR). Še nekaj ugodnih primerov:

25. maj – 9. junij 2016 – 325 EUR

10. junij – 25. junij 2016 – 325 EUR

17. junij – 3. julij 2016 – 334 EUR

Na voljo je veliko terminov v maju in juniju 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku.

Etihad iz Benetk v Bangkok Tajsko - maj - junij - 326 EUR

Lonely Planet za Tajsko

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Tajski od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 20,99 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 294 times, 1 visits today)
0