Gremo v Kolumbijo (Bogota) za samo 402 EUR! Tja lahko poletite z eno najboljših letalskih družb ta hip (Turkish Airlines), z vključenim kosom dodatne prtljage in iz nam bližnjega letališča v Nemčiji – iz Munchna. Sledite informacijam v zapisu.

V Kolumbijo za samo 402 EUR:

Na voljo je ogromno terminov od septembra do konca leta 2016. Tja lahko odpotujete že za 402 EUR, v ceni pa je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Primer na sliki spodaj velja za termin od 24. septembra do 9. oktobra 2016.

Še nekaj primerov drugih ugodnih terminov za Kolumbijo:

6. oktober – 16. oktober 2016 – 402 EUR

22. oktober – 2. november 2016 – 402 EUR (termin med krompirjevimi počit.)

5. november – 20. november 2016 – 402 EUR

10. december – 18. december 2016 – 402 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

v Kolumbijo

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Podatke o morebitnem vizumu najdete TUKAJ.

(Visited 275 times, 1 visits today)
0