Našli smo zelo ugodne termine za rajski dopust na Maldivih (Male) v maju ali juniju! Na Maldive lahko iz nam bližnjega letališča (Bologna) poletite za samo 409 EUR in to kar z eno najbolje ocenjenih letalskih družb na svetu ta hip – Turkish Airways. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Bologna – Male (Maldivi) – Bologna

Na sliki spodaj je primer za termin od 20. maja do 28. maja 2016 po ceni 409 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko terminov v maju in juniju 2016. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

28. maj – 5. junij – 409 EUR

5. junij – 14. junij – 409 EUR

18. junij – 26. junij – 409 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 416 times, 1 visits today)
0