Gremo na Sri Lanko (Colombo) – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja… veliko uporabnih informacij o Sri Lanki boste dobili v podcastu, ki ga je naš dopisnik opravil z enim izmed popotnikov, ki so obiskali Sri Lanko. Podcast je na voljo TUKAJ.

Primer letalske karte za Sri Lanko

Na voljo so ugodne povratne letalske karte v Colombo (Sri Lanka) iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Od maja do junija in od septembra do novega leta. Tja in nazaj lahko poletite za samo 394 EUR. Na sliki spodaj termin od 6. junija do 22. junija 2016. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Še nekaj ugodnih primerov terminov:

10. november – 21. november 2016 – 411 EUR

5. september – 25. september 2016 – 412 EUR

6. oktober – 16. oktober 2016 – 409 EUR (Turkish Airlines)

7. julija – 24. julij – 419 EUR

Na voljo je ogromno terminov. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Na Sri Lanko

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk

(Visited 374 times, 1 visits today)
0