Za New York (ZDA) ali Big apple kot mu radi rečemo, je na voljo en kup zelo ugodnih terminov v jesenskih mesecih (oktober/november 2016) – tja in nazaj iz Ljubljane že za 498 EUR!

Ljubljana – New York (ZDA) – Ljubljana

Tja in nazaj lahko iz Ljubljane poletite za samo 498 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 21. oktobra in povratkom 30. oktobra 2016 (498 EUR)Na voljo je veliko ugodnih terminov v oktobru in novembru 2016. Še nekaj ugodnih primerov:

1.november – 7. november 2016 – 499 EUR

16. november – 23. noevmber 2016 – 495 EUR

7. oktober – 14. oktober 2016 – 494 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

New York ZDA iz LJ

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 17 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Turistični vodič po New Yorku

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po New Yorku od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 8,73 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 293 times, 1 visits today)
0