V maju in juniju so vam na voljo ugodne cene povratnih letalskih kart v Vietnam (Ho Chi Minh) iz Munchna. Tja in nazaj lahko poletite za samo 405 EUR z eno najboljših letalskih družb.

Munchen – Vietnam – Munchen

Od maja do junija je na voljo veliko terminov po ugodni ceni (405 EUR). Primer na sliki spodaj velja za termin od 6. junija do 16. junija 2016. V ceni letalske vozovnice imate poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

16. maj – 30. maj 2016 – 405 EUR

15. junij – 29. junij 2016 – 405 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Vietnam - Ho Chi Minh

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Turistični vodič po Vietnamu

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Vietnamu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,88 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

POMEMBNO – VIZUM

Slovenski državljani potrebujemo vizum za vstop v Vietnam. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 222 times, 1 visits today)
0