Madeira je portugalski otok, ki leži severno od Kanarskih otokov, znan pa je po prečudoviti klifasti obali in cvetju. V tem zapisu vam predstavljamo informacije kako ugodno tja – povratna letalska karta iz Ljubljane in 9 nočitev za samo 304 EUR na osebo (če bivata dva skupaj).

Ljubljana – Madeira – Ljubljana

Iz Ljubljane lahko v septembru na Madeiro poletite za vsega 230 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 14. septembra do 23.septembra 2016 (230 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage. Še nekaj ugodnih terminov:

21. september – 30. september 2016 – 238 EUR

7. september – 16. september 2016 – 238 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Namestitev in prevoz

Madeira hotel Monaco Funchal

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.827 times, 1 visits today)
0