Letalske karte na Kubo (Havana) – 16. največji otok na svetu in država, ki jo enostavno morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in seveda nepozabne salse. Gremo v trope na Kubo! Na voljo veliko terminov po izredno ugodnih cenah v jesenskih mesecih…

Na Kubo iz Benetk:

Na voljo vam je veliko terminov v jesenskih mesecih. Tja in nazaj lahko poletite za ugodnih 481 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Na sliki spodaj primer od 22. novembra do 6. decembra 2016 (481 EUR).

Še nekaj primerov ugodnih terminov:

Od 11. do 24. oktober 2016 – 481 EUR

Od 29. novembra do 13. decembra 2016 – 481 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Gremo na Kubo - letalska karta jesen 2016

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 830 times, 1 visits today)
0