Gremo na Šrilanko (Colombo) – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja… veliko uporabnih informacij o Sri Lanki boste dobili v podcastu, ki ga je naš dopisnik opravil z enim izmed popotnikov, ki so obiskali Sri Lanko. Podcast je na voljo TUKAJ.

Primer letalske karte za Šrilanko

V maju in juniju ter od novembra 2016 do februarja 2017 so na voljo super ugodne povratne letalske karte v Colombo (Sri Lanka) iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. Tja in nazaj lahko poletite za samo 368 EUR. Na sliki spodaj termin od 12. junija do 21. junija 2016. Še nekaj ugodnih primerov terminov:

5. maj – 15. maj – 381 EUR

5. junij – 14. junij – 381 EUR

13. november – 22. november – 385 EUR

1.december – 15. december – 385 EUR

9. februar – 26. februar 2017 – 385 EUR

Na voljo je ogromno terminov. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

na Šrilanko iz zagreba

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk

(Visited 456 times, 1 visits today)
0