Na voljo je super ugoden termin za nakup povratne letalske karte za Kreto iz Dunaja. Zanjo boste odšteli le 67 EUR. Sledite informacijam v zapisu.

Na Kreto iz Dunaja – povratna karta le 67 EUR

Žal smo po tej ceni našli samo en razpoložljiv termin in sicer v juniju. Primer na sliki spodaj velja za obdobje od 10. junija do 15. junija 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto odšteli vsega 67 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Zares NORO UGODNA ponudba.

Gremo na Kreto Herakolion

Namestitev in prevoz

El Greco Heraklion Hotel - Gremo na Kreto

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 449 times, 1 visits today)
0