Še ena zelo ugodna ponudba za dopust na Karibih – tokrat na otoku Guadeloupe. Tja in nazaj lahko iz Benetk poletite za samo 388 EUR. Na voljo termini v jesenskih mesecih.

Na Karibe iz Benetk – (otok Guadeloupe)

Od septembra do novembra 2016 so vam na voljo ugodni termini za dopust na Karibih, na otoku Guadeloupe. Tja lahko poletite za samo 388 EUR. Primer na sliki velja za termin od 15. septembra pa do 25. septembra 2016.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Namestitev in prevoz

Guadeloupe hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 509 times, 1 visits today)
0