Na voljo so super ugodne povratne letalske karte za karibski otok – St Maarten. Tja in nazaj lahko iz Benetk poletite že za 380 EUR. Sledite informacijam v zapisu.

Benetke – St Maarten – Benetke

Od maja do junija in od septembra do novembra so vam na voljo ugodni termini za dopust na Karibih, na otoku St Maarten. Tja lahko poletite za samo 380 EUR. Primer na sliki velja za termin od 28. maja pa do 5. junija 2016. V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga. Še nekaj drugih ugodnih terminov:

18. junij – 26. junij 2016 – 376 EUR

10. september – 18. september 2016 – 380 EUR

8. oktober – 16. oktober 2016 – 380 EUR

19. november – 27. november 2016 – 386 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

St Maarten letalska karta

Namestitev in prevoz

St Maarten namestitev

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 679 times, 1 visits today)
0