WoooooW! Gremo v Jakarto (Indonezija) kar iz Benetk in to za samo 380 EUR. Na voljo so termini v maju in juniju 2016.

V Jakarto iz Benetk za le 380 EUR:

Primer na sliki spodaj velja za termin od 8. junija do 21. junija 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto odšteli vsega 380 EUR in to kar iz bližnjih Benetk. Zares NORO UGODNA ponudba. Še nekaj drugih ugodnih terminov:

18. maj – 31. maj 2016 – 378 EUR

Na voljo je res ogromno terminov skozi celo leto; v kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku.

Jakarto

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 216 times, 1 visits today)
0