Super ugodne povratne letalske karte za Punta Cano (Dominikanska rep.) – termin za krompirjeve počitnice. Dominikanska republika skriva in ponuja precej več kot zgolj lažerno poležavanje na plaži. Prisluhnite popotniškemu podcastu našega dopisnika TUKAJ.

Prvi maj v Punta Cani (Dominikanska rep.):

Našli smo zelo ugodno ceno povratnih letalskih kart za oddih v Dominikanski republiki in to v TOP terminu – za prvomajske počitnice! Primer na sliki spodaj velja z termin od 27. aprila do 10. maja 2016. Tja in nazaj lahko iz Munchna poletite z direktnim letom za samo 350 EUR.

Dominikanska

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 414 times, 1 visits today)
0