Gremo v Bangkok (Tajska)! Na voljo ogromno ugodnih terminov v maju in juniju. Tja lahko poletite za samo 389 EUR in to kar z najboljšo letalsko družbo – Qatar Airways. Sledite informacijam v zapisu.

Tajska iz Benetk z najboljšo let. družbo:

Tja in nazaj iz Benetk z vključeno ročno prtljago in enim kosom “check-in” prtljage za samo 389 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 30. maja do 13. junija 2016 (389 EUR) (777 EUR za dve vozovnici). Še nekaj ugodnih primerov:

10. maj – 17. maj 2016 – 389 EUR

16. junij – 26. junij 2016 – 389 EUR

Na voljo je veliko terminov v maju in juniju 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku.

Turistični vodič – Tajska

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Tajski od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 21,32 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 241 times, 1 visits today)
0