Našli smo zelo ugodne termine za rajski dopust na Maldivih in to kar v TOP poletni sezoni (julij/avgust)! Na Maldive lahko iz nam bližnjega letališča (Benetke) poletite za samo 455 EUR in to kar z najbolje ocenjeno letalsko družbo na svetu ta hip – Qatar Airways. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Na Maldive iz Benetk v TOP sezoni

Na sliki spodaj je primer za termin od 21. julija do 4. avgusta 2016 po ceni 455 EUR (909 EUR za dve osebi). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko terminov v juliju in tudi z odhodi v juliju in povratki v avgustu 2016. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

5. julij – 14. julij – 455 EUR

18. julij – 31. julij – 455 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v terminu od 22. julija do 4. avgusta 2016. V Ui Inn boste za 13 nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom odšteli samo 423 EUR za dve osebi (cca 212 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 605 times, 1 visits today)
1