Krf – odlična ponudba v maju! Povratna letalska karta in 7 nočitev z zajtrkom vam je v maju na voljo za samo 98 EUR v primeru, da potujeta 2 osebi. Povratna letalska karta vam je v obdobju od 8. do 15. maja na voljo iz Benetk za samo 46 EUR. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Benetke – Krf – Benetke

Na Krfu smo za vas poiskali ugodno namestitev, v “Blue Sea Hotel Corfu Island” so vam v obdobju od 8. do 15. maja na voljo nočitve za 2 osebi z zajtrkom za samo 105 EUR. Primer hotela si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined, spletne strani Booking.com ali spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 777 times, 1 visits today)
0