Če ste si kdaj želeli obiskati Islandijo, je morda zdaj ravno pravi čas, da rezervirate svojo letalsko karto. Iz Budimpešte lahko v Reykjavik (Islandija) in nazaj poletite za samo 76 EUR. Sledite informacijam v zapisu.

Budimpešta – Islandija – Budimpešta

Primer na sliki spodaj velja za termin od 11. januarja do 18. januarja 2017. Povratno letalsko karto v tem terminu dobite že za 76 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti.

Na voljo so tudi številni drugi termini od januarja do marca 2017. Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi. V Arctic Comfort Hotel boste za 7 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli samo 330 EUR za dve osebi (165 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.292 times, 1 visits today)
2