Barcelona – prestolnica Katalonije vam je v maju na voljo po izjemni ceni. Povratna letalska karta in 7 nočitev z zajtrkom vam je v obdobju od 11. do 18. maja na voljo za samo 135 EUR v primeru, da potujeta 2 osebi. Povratna letalska karta vam je v obdobju od 11. do 18. maja iz Benetk na voljo za samo 41 EUR. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Benetke – Barcelona – Benetke

Za vas smo poiskali ugodno namestitev v “Inout hostlu“, kjer so vam v obdobju od 11. do 18. maja na voljo nočitve že za 189 EUR za 2 osebi in vključenim zajtrkom. Primer hostla si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko oparvite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined, spletne strani Booking.com ali spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

 

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.406 times, 1 visits today)
2