Gremo v Kanado! Obiščite “Mesto svetnikov” – Montreal, drugo največje mesto omenjene države. Na voljo so vam povratne letalske karte iz Benetk za vsega 388 EUR z eno izmed boljših letalskih družb  – Turkish Airlines. Idealna priložnost za city break v severni Ameriki.

V Kanado iz Benetk za samo 388 EUR:

Tja boste leteli z eno najboljših letalskih družb na svetu (Turkish Airlines)! Po tej ceni so vam na voljo termini v maju in juniju 2016. Primer na sliki spodaj velja za termin od 22. maja do 31. maja 2016 (388 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg ročne prtljage, vštet tudi en kos “check-in” prtljage.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi vašega odhoda in povratka ter poiščite ugodno ceno.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi. V Hotel Du Manoir St Denis boste za 9 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 417 EUR za dve osebi (cca 209 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Gremo v Kanado - hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR za potovanja v Kanado od 15.3.2016 naprej:

Elektronska avtorizacija potovanj (eTA ) je obvezna od 15. marca 2016 dalje. Sistem eTA  je podoben sistemom elektronske avtorizacije potovanj, ki  jo že nekaj let izvajajo ZDA (ESTA) in Avstralija.
Elektronsko avtorizacijo potovanja v Kanado je mogoče urediti  z izpolnitvijo  obrazca po elektronski poti pred potovanjem – aplikacija je dosegljiva na spletni strani  kanadske vlade (ministrstva za imigracijo), kjer je na voljo tudi več informacij o sistemu eTA: official Canadian Government website.  Taksa za  eTA  avtorizacijo  je 7,00 CAD$, veljavnost ima 5 let, plačilo je mogoče opraviti s kreditno kartico. Najavo je priporočljivo opraviti vsaj nekaj dni pred potovanjem. Sistem potrditev eTA najave potovanja avtomatsko posreduje na e-mail naslov prijavitelja.

(Visited 220 times, 1 visits today)
0