Gremo na fantastične Sejšele! Tvori jih 115 otočkov v Indijskem ocenu, znanih po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Tja in nazaj iz letališča v Dunaju za samo 532 EUR. Na voljo je ogromno terminov, v ceni letalske vozovnice pa je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Sejšeli so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate obiskati enkrat v življenju.

Gremo na Sejšele iz Dunaja:

Primer na sliki spodaj velja za termin od 16. junija do 2. julija 2016 (532 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je veliko terminov v maju in juniju 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi vašega odhoda in povratka ter poiščite ugodno ceno.

Gremo na Sejšele

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum za vstop na Sejšele ni potreben za bivanja do 90 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 253 times, 1 visits today)
0