Air Serbia je samo za danes dala akcijske cene povratnih letalskih kart za Beograd iz Ljubljane. Tja in nazaj lahko poletite za samo 100 EUR, v ceni letalske vozovnice pa je vključen tudi dodaten kos prtljage. Akcija letalskih kart velja samo za rezervacijo danes – 17.4.2016!

Ljubljana – Beograd – Ljubljana

Na voljo je ogromno terminov od 18. aprila do 30. septembra 2016.

Ne velja pa za lete iz Beograda v obdobju od 29. aprila do 1. maja, od 16. julija do 11. septembra in za lete v Beograd v obdobju od 4. do 8. maja, od 25. junija do 6. avgusta.

Tja lahko odpotujete že za 100 EUR, v ceni pa je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Primer na sliki spodaj velja za termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 27. aprila do 3. maja 2016 – cena povratne karte je 100 EUR .

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Beograd letalska karta

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi. V Happy Star Club Hotel Beograd boste za 6 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 158 EUR za dve osebi (79 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Hotel Beograd prvi maj
Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.297 times, 1 visits today)
0