Gremo v Bogoto (Kolumbija) za samo 372 EUR! Tja lahko poletite z eno najboljših letalskih družb ta hip, z vključenim kosom dodatne prtljage in iz nam bližnjega letališča na Madžarskem – iz Budimpešte. Sledite informacijam v zapisu.

Budimpešta – Kolumbija – Budimpešta

Na voljo je ogromno terminov praktično skozi celo leto, razen v visoki poletni sezoni (julij – avgust). Tja lahko odpotujete že za 372 EUR, v ceni pa je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Primer na sliki spodaj velja za termin od 24. septembra do 9. oktobra 2016.

Še nekaj ugodnih primerov skozi s termini skozi leto:

10. maj – 25. maj 2016 – 372 EUR

22. oktober – 6. november 2016 – 372 EUR (termin med krompirjevimi počit.)

10. december – 28. december 2016 – 372 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Kolumbija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Podatke o morebitnem vizumu najdete TUKAJ.

(Visited 174 times, 1 visits today)
0